Δαπεδα Kronotex

Basic

Basic
 

Η συλλογή Basic Kronotex , είναι η οικονομική επιλογή. Παρόλο το μικρό πάχος τους τα δάπεδα της συλλογής Kronotex Basic έχουν μεγάλη αντοχή στην χρήση και στην υγρασία. Η τεχνολογία clic2clic καθιστά εύκολη υπόθεση την τοποθέτηση χωρίς χρήση κόλλας. Ιδανική λύση για κατοικίες αλλά και γραφεία με μικρή χρήση.

 

Smart

Smart
 

Η συλλογή SMART διαθέτει μια εξαιρετική σχέση τιμής / απόδοσης. Η ειδική σχεδίαση για χώρους κατοικίας μπορεί να αντέξει σχεδόν οποιοδήποτε βαθμό φθοράς. Επίσης είναι κατάλληλη για εμπορικές επιχειρήσεις με μέτρια ή περιστασιακή χρήση.

 

Dynamic

Dynamic
 

Τα δάπεδα Dynamic μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προσφέρουν μια μοναδική ποικιλία από σχέδια και αποχρώσεις. Όλα αυτά κάνουν το Dynamic τέλειο πάτωμα για να εφαρμόσετε τις ιδέες σας. Αναπτύξτε όλη σας τη δημιουργικότητα και μετατρέψτε τον χώρο σας όπως σας εκφράζει. Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί κάπου αλλού, ακόμα και σε μεσαίας χρήσης εμπορικούς χώρους.

 
 

Mega

Mega
 

Με το Mega έχεις γρήγορη, οικονομική τοποθέτηση σε μεγάλους χώρους. Είναι η XXL έκδοση των δαπέδων kronotex που όμως δείχνει μια αφθονία αισθήσεων και ευελιξίας. Παραδοσιακό, με υψηλής αισθητικής σχέδια και αποχρώσεις και γοητευτικές σχεδιαστικές ιδέες. Με την εμφάνιση πέτρας ή μεσογειακού πλακίδιου, το Mega είναι ένα καλοσχηματισμένο πάτωμα για κάθε περίσταση.

 

Glamour

Glamour
 

Το GLAMOUR δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει με την εκλεπτυσμένη, εξαιρετικά ιδιαίτερη εμφάνισή του, με όλες τις χαρακτηριστικές ιδιότητες χρήσης της Kronotex.Αυτό το δάπεδο έχει επικαλυφθεί με πολλές στρώσεις εξαιρετικά σκληρής λάκας και είναι σχεδιασμένο για μια ευρεία ποικιλία χρήσεων. Προσφέρει όλες τις εγγυήσεις για απαιτητική χρήση με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.Ένα πάτωμα με τόση πολυτέλεια και γοητεία,μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση, ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

 

Exquisit

Exquisit
 

To Exquisit είναι ένα πάτωμα που είναι τόσο ευγενές και φυσικό όσο το ξύλο. Είναι η ίδια η τελειότητα, εκπέμπει ζεστασιά και άνεση και είναι τόσο ευχάριστο να περπατάτε πάνω του όπως και στο μασίφ ξύλο. Η ανάγλυφη κοκκώδης επιφάνειά του και η ματ λάμψη της, του δίνουν αυθεντικότητα στη δομή και δημιουργούν μια ζεστή, φυσική ατμόσφαιρα. Οι προσεκτικά λευκασμένες σε σχήμα V αυλακώσεις δίνουν την εικόνα μιας τυπικής αντιπροσωπευτικής ξύλινης σανίδας.

 

Ocean

Ocean
 

Νέo, ανεξάρτητη, εκφραστικό: Ωκεανός – Η συλλογή Deck. Ελκυστικό, ισχυρό, ανθεκτικό. Πάνω απ “όλα, λόγω της αντοχής του στο νερό είναι κατάλληλο για δωμάτια με υγρασία.

 
 
 
 
 
 
 
 

Bliss Art

Bliss Art
 

Ξεχωριστά ναυτικά ντεκόρ ιδιαίτερης κομψότητας και ποιότητας: Ουγγρική βελανιδιά, Δρυς Galiano, Cumbrian Σφένδαμος, Canyon Andiroba και Plateu Σφένδαμος. Τα πάνελ έχουν μόνο 113mm  πλάτος και έχουν λωρίδες κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Αυτό προσδίδει στην όψη του δαπέδου μια ιδιαίτερη κομψότητα.Το BLISS ART είναι επίσης ένα ισχυρό και βαρέως τύπου προϊόν,  το οποίο είναι αισθητικά ευχάριστο στο μάτι και μπορεί να αντεπεξέλθει σε ποικίλες συνθήκες.

 
 
 
 
 
 
 
 

Amazone

Amazone
 

Τα δάπεδα Amazone είναι στενά και μακριά, πράγμα το οποίο δημιουργεί μια ιδιαίτερα χαριτωμένη εμφάνιση. Αυτό βοηθά επίσης να δημιουργήσετε τα πιο συναρπαστικά σχέδια. Είτε έχετε στόχο τη συστηματική, ατομική ή απολύτως ευγενική όψη, αυτό το δάπεδο μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ιδέες σας με τα εξελιγμένα σχέδια και τις αποχρώσεις του.

 
 

Robusto

Robusto
 

Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή όπου κάποιος χρειάζεται ένα πολύ ανθεκτικό και σκληρό δάπεδο.Το Robusto είναι  το τέλειο πάτωμα για ακραία επίπεδα χρήσης. Με την υψηλής πυκνότητας , 12-mm πάχους ινοσανίδες και μία ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά επιφάνεια, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα στο οποίο εκτίθεται. Ακόμη και αν χρησιμοποιείταιι για εμπορικούς σκοπούς. Με το σύστημα σύνδεσης που διαθέτει δεν θα σας απογοητεύσει σε οποιαδήποτε κατάσταση αφού δημιουργήθηκε για να αντέξει κάτω από την υψηλότερη πίεση.

 
 

Mammut

Mammut
 

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να αγγίξουν την τελειότητα, τότε υπάρχει μόνο ένα πάτωμα για εσάς: Mammut από Kronotex. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Robusto, Dynamic και Exquisit, και είναι ως εκ τούτου η απόλυτη κορυφή των δαπέδων laminate. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως, για εξαιρετικά βαριά φορτία ή για να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη και φυσική εμφάνιση.Τα πάνελ είναι πολύ σκληρά, μεγάλα σε μήκος και, επιπλέον πιο πρακτικά. Ένα σημαντικό γνώρισμα των σχεδίων και των αποχρώσεών τους είναι το στιλ εξοχικού σπιτιού και η συναρπαστική, αυθεντική φυσική εμφάνιση του ξύλου.

Read more...

Εργαλεία Προσβασιμότητας

Log in

create an account